foto

Trolle Davidson

  • nar. 9.1.1973 (47 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Útěk do budoucnosti
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
2010 Další čtyři roky
2008 Fishy

TV seriály

2018 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
Ve špatné společnosti (S06E03)
Ve jménu pravdy (S06E02)
další epizody (4)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 30° i februari (TV seriál)
Skuteční lidé (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2007 Labyrint (TV seriál)
2006 AK3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky