foto

Stanislav Melnik

  • nar. 23.9.1990 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pravilo boju
2012 Mama poněvole (TV film)

TV seriály

2017 Pes (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
2014 Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2013 Ja rjadom (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Podkidyš (E04)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Dostaviť ljuboj cenoj (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Domašnij arešt (TV seriál)
Susidy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky