foto

Boris Abramov

  • nar. 5.4.1963 (57 let)
    Dněpropetrovsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mráz
Pravilo boju
2014 Kyjivskyj tort
2010 Al Dealer
2009 Něskolko prizračnych dněj
2008 Serce na dłoni
2007 Indi
Uroki obolščenija

TV seriály

2019 Berlínská mise (TV seriál)
The Green Dacha (S03E08)
In Cold Hell (S03E06)
2018 Prysluha (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2009 Ochota na Vervolfa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky