foto

Boris Abramov

  • nar. 5.4.1963 (56 let)
    Dněpropetrovsk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mráz
Pravilo boju
2014 Kyjivskyj tort
2009 Něskolko prizračnych dněj
2008 Serce na dłoni
2007 Indi
Uroki obolščenija

TV seriály

2018 Prysluha (TV seriál)
2017 Gorničnaja (TV seriál)
Nevypravni (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Viddil 44 (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Bomba (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Ženskij doktor (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace