foto

Ján Dolák

  • nar. 1934
    Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1987 Modré kráľovstvo (TV film)
1984 Majka (TV film)
Prochorova baba (TV film)
1983 Husiarka a kráľ (TV film)
Učiteľka (TV film)
Čo sa stalo v malom kine (TV film)
1982 Najkrajší kvet (TV film)
Slávne dievčatko (TV film)
1981 Dve slobodné bez záväzku (TV film)

TV seriály

1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Dokumentární

1984 Lužné premeny (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace