foto

Ben Aldridge

  • nar. 12.11.1985 (33 let)
    Exeter, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amre
The Titan
2013 Koleje osudu
2011 Heavenly (TV film)
2010 First Light (TV film)
Toast (TV film)
2008 Compulsion (TV film)
Ďáblova pouta (TV film)

TV seriály

2019 Pennyworth (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Potvora (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Our Girl (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
další epizody (4)
2016 Potvora (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 2 (S01E02)
další epizody (4)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Win Some, Lose Some (S01E02)
More Yang Than Yin (S01E01)
Our Girl (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2015 Království (TV seriál)
Vyjímečné kroky (S03E03)
Jak chutná pomsta (S02E16)
Konec truchlení (S02E14)
další epizody (5)
2014 Our Girl (TV seriál)
Heroes (S01E05)
Love (S01E04)
Changes (S01E03)
další epizody (5)
Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
2012 Pramface (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Sandancers (S02E04)
2011 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2010 Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
Epizoda 10 (S03E10)
další epizody (10)
2009 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Špatná perspektiva (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace