foto

Brad William Henke

  • nar. 10.4.1966 (52 let)
    Columbus, Nebraska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Untitled Babak Anvari Project
2017 Bright
The Tank
2016 Pee-wee's Big Holiday
Rozpolcený
2015 Pure Love
2014 Velký draft
Železná srdce
2013 Zmrzlá zem
jOBS
2012 I Am Not a Hipster
Zasažen bleskem
2011 Blissovy trampoty
Magické údolí
2010 The Space Between
2009 One Way to Valhalla
Star Trek
2008 Around June
Short Term 12
Zalknutí
2006 Hollywoodland
Sherrybaby
Uneseni
World Trade Center
2005 Její případ
Já a Ty a všichni ostatní
Láska na inzerát
Markings
The Moguls
Zodiak
2004 Zabiji Nixona
2003 Předmět lásky
2000 60 sekund
1999 Dill Scallion
Třinácté patro
1998 Sugar: The Fall of the West
1997 Desert's Edge (TV film)
1996 Fanatik
Mr. Wrong
Space Jam

TV seriály

2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Who Knows Better Than I (S06E01)
2017 Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Roll Over (S01E08)
Lieutenant Bernhardt (S01E07)
další epizody (6)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Storm-y Weather (S05E13)
Tattoo You (S05E12)
Breaking the Fiberboard Ceiling (S05E11)
další epizody (12)
2016 Noční směna (TV seriál)
Between a Rock and a Hard Place (S03E10)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast Can't Never Be Bread (S04E13)
The Animals (S04E12)
People Persons (S04E11)
další epizody (13)
2015 Havaj 5-0 (TV seriál)
Kořist (S05E24)
2014 Legenda (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Bridge (TV seriál)
Eye of the Deep (S02E05)
The Acorn (S02E04)
Yankee (S02E01)
2013 The Bridge (TV seriál)
ID (S01E06)
Longmire (TV seriál)
Death Came in Like Thunder (S02E03)
Castle na zabití (TV seriál)
Smrt přichází ze záhrobí (S05E17)
Kancl (TV seriál)
Vandalism (S09E14)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Zakuklenec (S08E07)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Milionovej kluk (E06)
Tenisky, hon a dětská tvář (E03)
Řezník (E02)
Grimm (TV seriál)
The Three Bad Wolves (S01E06)
Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
Strážce pořádku (TV seriál)
Brother's Keeper (S02E09)
The Spoil (S02E08)
Cottonmouth (S02E05)
další epizody (7)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Smyslová paměť (S06E14)
2010 Ztraceni (TV seriál)
LA X I (S06E01)
2009 Párty na klíč (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 2 (S05E17)
Incident - část 1 (S05E16)
Někdo to rád ledové (S05E13)
další epizody (5)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zpátky v čase (S08E01)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Úterý je mrtvé (E06)
2007 October Road (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Lodní náklad (S04E22)
2006 Dexter (TV seriál)
Okruh přátel (S01E07)
Americký sen (S01E05)
Pomocná ruka (S01E04)
další epizody (4)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Strach a špína (S04E05)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Going to California (TV seriál)
2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Studio sport (TV seriál)
To Have & to Hold (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vřelé myšlenky (S04E11)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Papa's Got a Brand New Bag (S03E03)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace