foto

Sergej Polunin

  • nar. 20.11.1989 (28 let)
    Cherson, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rudá volavka
2017 Vražda v Orient expresu
2011 Alice's Adventures in Wonderland (TV film)

Dokumentární

2016 Tanečník

TV pořady

2010 Show Jana Krause (TV pořad)
1982 Channel 4 News (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace