foto

Hector Elias

  • nar. 24.9.1941 (77 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Beautiful Wave
2005 Já a Ty a všichni ostatní
2004 Závist
2001 Carman: The Champion
1999 Buddy Boy
1996 Mr. Wrong
Větší než život
Zmizení Kevina Johnsona
1991 Aligátor
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1987 Talking Walls
1986 Tři amigos
1984 It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
1983 Ničivá síla
Panictví po americku
1982 Modesty Blaise (TV film)
1980 More Wild Wild West (TV film)
Return of Frank Cannon, The (TV film)
1977 Smutní hrdinové
1976 Ta nejhledanější v Mexiku (TV film)
1975 Delancey Street: The Crisis Within (TV film)
Katherine (TV film)
Mistr pistolník
1973 Bang the Drum Slowly
1972 Dealing: Or the Berkeley-to-Boston Forty-Brick Lost-Bag Blues

TV seriály

2006 Po právu (TV seriál)
Pilot (E01)
2003 Kingpin (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
2001 JAG (TV seriál)
Útěk z pekla (S06E16)
1997 Komando (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1990 His & Hers (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1987 Beverly Hills Buntz (TV seriál)
Hooperman (TV seriál)
Mr. President (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1983 All-New Scooby-Doo and Scrappy-Doo Show, The (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Luxusní projížďka (S01E11)
Madame's Place (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
C.P.O. Sharkey (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
Chico and the Man (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)

Dokumentární

2016 Documentary Now! (TV seriál)
Juan Likes Rice and Chicken (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace