foto

Carmen Romano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1963 Los derechos de los hijos
1961 Chicas casaderas
1960 Tres angelitos negros

TV seriály

2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Blaze (S14E05)
Maritime (S13E18)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace