foto

Johan Rheborg

  • nar. 5.6.1963 (54 let)
    Täby, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Morran & Tobias - Som en skänk från ovan
2013 Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
2011 Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
2009 Kenny Begins
2004 Čtyři odstíny hnědé
Trable na druhou
2001 Känd från TV
2000 Čarodějnice v rodině
Find dig selv (TV film)
1999 Ben & Gunnar (TV film)
Gunnar Rehlin (TV film)
På sista versen (TV film)
1995 Bert - den siste oskulden
1992 Ha ett underbart liv

TV seriály

2014 Morran och Tobias (TV seriál)
2010 Hotell Gyllene Knorren (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
2009 183 dagar (TV seriál)
2007 Fredag hela veckan (TV seriál)
Hjälp! (TV seriál)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2001 Agnes (TV seriál)
1997 Kenny Starfighter (TV seriál)
1996 Percy Tårar (TV seriál)
1995 NileCity 105.6 (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Morran & Tobias - Som en skänk från ovan
2004 Čtyři odstíny hnědé
1999 Ben & Gunnar (TV film)
Gunnar Rehlin (TV film)
På sista versen (TV film)

TV seriály

2014 Morran och Tobias (TV seriál)
2010 Solsidan (TV seriál)
1996 Percy Tårar (TV seriál)
1995 NileCity 105.6 (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2010 Solsidan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace