foto

Kristofer Nordin

  • nar. 22.6.1973 (47 let)
    Katrineholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Bröder i midnattssol
2015 Čest mezi zloději
2014 Flugparken
Gentlemen
2013 Mig äger ingen
2012 Call Girl
2011 Jako opice
Någon annanstans i Sverige
2009 Småvilt
2008 Král ping-pongu
2007 Lögnens pris (TV film)
2003 A Changed Man
Spaden
Utvecklingssamtal
2002 K-G i nöd och lust
2001 Bror min
2000 De 7 dødssyndene
Hovmod
1999 Avrättningen

TV seriály

2020 Jakten på en mördare (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
White Wall (TV seriál)
Slutet är nära (E08)
Avstängd (E07)
Det oförklarliga (E06)
další epizody (8)
2018 Dirigenten (TV seriál)
Liberty (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Systrar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
Hassel (TV seriál)
Machtlos (S01E10)
Brüssel (S01E09)
2016 Gentlemen & Gangsters (TV seriál)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
2012 30° i februari (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2008 Häxdansen (TV seriál)
Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Upp till kamp (TV seriál)
1975-1976 (E04)
1972 (E03)
1968-1969 (E02)
další epizody (4)
2004 Graven (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Dokumentární

2018 En svensk tiger
Klimatický experiment

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky