foto

William F. Leicester

  • nar. 25.8.1915
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 9.1.1969 (53 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1964 The Last Man on Earth

TV seriály

1967 The High Chaparral (TV seriál)
1961 Whispering Smith (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace