foto

Kamal Angelo Bolden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Keys to the City
2018 Ravers
2017 Public Housing Unit (TV film)

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Když ne dnes, tak kdy? (S02E20)
2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pro jednoho odpad (S15E17)
2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Clavicle Trauma & Closure (S02E15)
Mummies & Meltdowns (S02E11)
Chicago Fire (TV seriál)
My Miracle (S05E22)
Sixty Days (S05E21)
Carry Me (S05E20)
další epizody (4)
2016 Nesvá (TV seriál)
Broken as Fuck (S01E08)
Messy as Fuck (S01E02)
Vražedné Miami (TV seriál)
Half-Life & Havana Nights (S02E09)
Hydrocefalus a tvrdé rány (S01E14)
Balistika a nejlepší kamarádi (S01E13)
2015 Vražedné Miami (TV seriál)
Bez oděrek a hematomů (S01E03)
Pilot (S01E01)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Prohnilá morálka (S16E13)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
This Wasn't Supposed to Happen (E12)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Ann Arbor (E09)
Revelations (E08)
Cake on the Way (E05)
další epizody (4)
Chicago Fire (TV seriál)
Under the Knife (S01E12)
2012 Šéf (TV seriál)
The Conversation (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky