foto

Cyril Fletcher

  • nar. 25.6.1913
    Watford, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.1.2005 (91 let)
    St. Peter Port, Guernsey, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Alice Through the Looking Glass (TV film)
1957 Beat Up the Town (TV film)
1948 Piece of Cake, A
1947 Mikuláš Nickleby
1943 Yellow Canary
1937 Tele-Ho! (TV film)

TV seriály

1970 Ev (TV seriál)
1968 Father Dear Father (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1953 Garrison Theatre (TV seriál)
1946 Kaleidoscope (TV seriál)
1936 Cabaret (TV seriál)
Variety (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Wogan (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)
1966 Late Show London (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1958 The World Our Stage (TV pořad)
1953 The Good Old Days (TV pořad)
1951 This Is Show Business (TV pořad)
What's My Line (TV pořad)
1947 Play the Game (TV pořad)
1946 Stars in Your Eyes (TV pořad)
1937 Intimate Cabaret (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1958 The World Our Stage (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky