foto

Ira Heiden

  • nar. 22.9.1966 (51 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 The Trouble with the Truth
1996 Timelock
1994 Nebezpečný dotek
1993 The Pros & Cons of Breathing
1991 Hlava rodiny
1990 Znovu objeven
1988 Elvíra-vládkyně noci
Zamilovaný porotce
1987 Bezva podraz (TV film)
Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna

TV seriály

2003 Alias (TV seriál)
Dvojitý agent (S02E14)
První fáze (S02E13)
Útěk (S02E12)
další epizody (4)
2002 Alias (TV seriál)
Sbližování 2. část (S02E09)
Záchrana (S02E06)
Mrtvá schránka (S02E04)
1995 Superman (TV seriál)
Osobní zodpovědnost (S02E20)
1994 Superman (TV seriál)
Dvojník (S01E18)
1993 Krok za krokem (TV seriál)
Ať žije svatý Valentýn (S02E17)
1989 Family Matters (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace