foto

Paul Kent

  • nar. 13.10.1930
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 7.10.2011 (80 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Return to Babylon
2004 Hlava nehlava (TV film)
2003 The Road Home
1990 Vrah mezi námi (TV film)
1989 Jigsaw Murders, The
1988 Double Revenge
Secret Life of Kathy McCormick, The (TV film)
1987 J. Edgar Hoover (TV film)
Naprogramovaná k vraždě
Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna
1985 Dokonalí
1982 Star Trek II: Khanův hněv
1977 Night They Took Miss Beautiful, The (TV film)
Ruby
1976 Helter Skelter (TV film)
Plavčík
1975 Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
1974 Pray for the Wildcats (TV film)
1973 Mad Bomber, The
The Alpha Caper (TV film)
1972 Astronaut, The (TV film)
Family Flight (TV film)
1966 Znovuzrození
1956 Diane

TV seriály

2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a rozvrat (S01E23)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
Inauguration, Part 1 (S04E14)
1997 Advokáti (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Konec zášti (S02E10)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Griff (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
My World and Welcome to It (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1957 Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace