foto

Hiroši Janaka

  • nar. 10.3.1958 (61 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Drifters
2015 Eiga High Speed!: Free! Starting Days
Šówa genroku rakugo šindžú
2014 Tamačina love story
Šingeki no kjodžin: kuinaki sentaku
2012 Hókago Midnighters
The Mystical Laws
2011 Wairudo 7
2010 Junod
2009 Učú senkan Jamato: Fukkacu hen
2006 Maria-sama ga miteru 3rd season
2004 Inuyasha - Meguri au mae no unmei koiuta (TV film)
2003 .hack//GIFT
.hack//Unison
Mazinkaiser: Šitó! Ankoku daišógun
Sabumarin Nana Maru Nana Āru
Sakura Wars - The Movie
2002 Palme no ki
2001 Mazinkaiser
2000 Gekijōban Aa! Megami-sama!
1999 Master Keaton
1998 Queen Emeraldas
1995 Ghost in the Shell
1994 Key: The Metal Idol
Plastic Little
1993 Black Jack
1988 Ginga eijú densecu
1974 Ach jodel mir noch einen

TV seriály

2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Nanbaka (TV seriál)
2016 Drifters (TV seriál)
Fune o amu (TV seriál)
Kiznaiver (TV seriál)
Majoiga (TV seriál)
Nanbaka: The Numbers (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Regalia: The Three Sacred Stars (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
Šówa genroku rakugo šindžú (TV seriál)
Šúmacu no Izetta (TV seriál)
2015 Arslan senki (TV seriál)
Denpa kjóši (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Noragami Aragoto (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Dragon Collection (TV seriál)
Free! Eternal Summer (TV seriál)
Garo: Honó no kokuin (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Nobunaga the Fool (TV seriál)
Noragami (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Free! (TV seriál)
Gaččaman Crowds (TV seriál)
Gen'ei o kakeru taijó (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Log Horizon (TV seriál)
Photokano (TV seriál)
Samurai Flamenco (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
2012 Battle Spirits: Sword Eyes (TV seriál)
Inazuma Eleven GO 2: Chrono Stone (TV seriál)
Jormungand (TV seriál)
Jormungand: Perfect Order (TV seriál)
2011 Blade (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Hakairoku hen (TV seriál)
Hunter x Hunter (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2009 Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
Viper's Creed (TV seriál)
2008 Golgo 13 (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Devil May Cry (TV seriál)
Moetan (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 .hack//Roots (TV seriál)
009-1 (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Jošinaga-san či no Gargoyle (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
Spider Riders: Jomigaeru taijó (TV seriál)
Spider Riders: Oracle no júšatači (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2004 Kenran butó sai: The Mars Daybreak (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
2003 Avenger (TV seriál)
BPS: Battle Programmer Širase (TV seriál)
Chrno Crusade (TV seriál)
Cinderella Boy (TV seriál)
Gunslinger Girl (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
2002 .hack//SIGN (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Gun Frontier (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Figure 17: Cubasa & Hikaru (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Star Ocean EX (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Hidamari no ki (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
1999 Guruguru Town Hanamaru-kun (TV seriál)
Karakuri zóši ajacuri Sakon (TV seriál)
Monster Farm: Enbanseki no himicu (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Pet Shop of Horrors (TV seriál)
Turn A Gundam (TV seriál)
1998 Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Super Doll Licca-chan (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Eat-Man (TV seriál)
Slayers Try (TV seriál)
1996 Aka-čan to boku (TV seriál)
Kočira kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
Slayers - Lina, postrach banditů (TV seriál)
Tobe! Isami (TV seriál)
1986 Machine Robo: Chronos no gjakušú (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace