foto

Liv Bernhoft Osa

  • nar. 3.3.1957 (60 let)
    Voss, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pyroman
2013 Detektiv Down
2007 Potkan 007 a UFO
2004 Špatně rozdané karty
1994 Jasnozřivá
1983 Hockeyfeber

TV seriály

2014 Mammon (TV seriál)
Oběť (S01E01)
2002 Tiden før Tim (TV seriál)
1994 Vestavind (TV seriál)
1991 Fedrelandet (TV seriál)
1990 Den svarta cirkeln (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace