foto

Corny Collins

  • nar. 18.12.1933 (87 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Reise ohne Wiederkehr
1985 Mord im Spiel (TV film)
1983 Rendevous der Damen (TV film)
1982 Wir haben uns doch mal geliebt (TV film)
1981 Kameraden (TV film)
1978 Räuber und Gendarm (TV film)
1972 Beschreibung einer Verfolgung (TV film)
1970 Das Stundenhotel von St. Pauli
Der Pfarrer von St. Pauli
Heintje - Mein bester Freund
Wir - zwei
1969 Kellerassel (TV film)
Život ve dvou
1968 Gangsters per un massacro
1966 Comando de asesinos
1965 Champagnerlily (TV film)
1964 Ball der Diebe (TV film)
Tim Frazer jagt den geheimnisvollen Mister X
Wenn man baden geht auf Teneriffa
1963 ...denn die Musik und die Liebe in Tirol
Die Belagerung der Josephine (TV film)
Ferien wie noch nie
Indický šátek
Mein Leopold (TV film)
1962 Die Post geht ab
Genosse Münchhausen
Wilde Wasser
1961 Ach Egon!
Am Sonntag will mein Süsser mit mir segeln gehn
Verdammt die jungen Sünder nicht
1960 Bis daß das Geld euch scheidet
Ich schwöre und gelobe
1959 Am Tag, als der Regen kam
Der lustige Krieg des Hauptmann Pedro
Freddy, die Gitarre und das Meer
Verbrechen nach Schulschluß
1958 Der Maulkorb
Herz ohne Gnade
Immer die Radfahrer
Italienreise - Liebe inbegriffen
Meine 99 Bräute
Vater, Mutter und neun Kinder
1957 Die Freundin meines Mannes
Ich war ihm hörig

TV seriály

1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Nervensäge, Die (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Levin und Gutman (TV seriál)
1980 Místo činu (TV seriál)
Mrtví necestují zbytečně (S01E116)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Die Kur (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
Direktion City (TV seriál)
Star Maidens (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Eine todsichere Sache (S01E37)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
1967 Dreizehn Briefe (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)
1963 Meine Frau Susanne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky