foto

Philip Dale

  • nar. 20.5.1916
    Woodley, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1973
    Northamptonshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Video Murders
1955 Three Cases of Murder
Timeslip
1954 Forbidden Cargo
The Three Princes (TV film)
1951 Circle of Danger
Mystery Junction
1950 The Wooden Horse
1949 Train of Events

TV seriály

1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
1953 Epitaph for a Spy (TV seriál)
1951 The Passing Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Whirligig (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky