foto

Micutaka Itakura

  • nar. 22.11.1976 (42 let)
    Šizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Colorful nindža Iromaki
2010 Toki o Kakeru Shojo
2009 Letní válka

TV seriály

2017 Nanbaka (TV seriál)
2016 Drifters (TV seriál)
Nanbaka: The Numbers (TV seriál)
2014 Jú gi ó! Arc-V (TV seriál)
2012 Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Šin Tennis no ódži-sama (TV seriál)
2006 Kekkaiši (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky