foto

Neil Pigot

  • nar. 28.12.1961 (59 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Australia Day
2011 Red Dog - psí legenda
2010 Prázdná kolébka
2009 Lucky Country
Požehnaní
2007 Zabij, nebo budeš zabit
2006 Vražda v lepší společnosti (TV film)
2001 Like It Is
2000 Mise v ohrožení
Sestra z divné planety (TV film)
1999 Redball
1998 Head On
1997 The Last of the Ryans (TV film)

TV seriály

2016 Případ Kettering (TV seriál)
Návrat (E08)
Šílenství (E07)
Roy (E06)
další epizody (8)
Tajné město (TV seriál)
Pozor na Žvahlava (S01E03)
Pozorovatelé (S01E02)
Pobídka k boji (S01E01)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Visible World (S04E08)
For Whom the Bell Tolls (S04E07)
A Difficult Lie (S04E06)
další epizody (4)
2013 Breaker Morant: The Retrial (TV seriál)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Greater Good (S01E02)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2011 Laid (TV seriál)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 14 (S02E14)
2004 Geniální průšvihy (TV seriál)
2002 Marshall Law (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
The Games (TV seriál)
1997 State Coroner (TV seriál)
The Adventures of Lano & Woodley (TV seriál)
1994 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1991 The Girl from Tomorrow (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky