foto

Maxim Zausalin

  • nar. 16.8.1978 (41 let)
    Novomoskovsk, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Istočnik
SuperBobrovy
2015 Moděl sčastlivoj žizni (TV film)
2009 Veselčaki
2007 Ani krok zpět
Lilacs
Silnější než oheň
2003 Ključ ot spalni

TV seriály

2015 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
Čjornyj čelovek. Časť 1 (S01E13)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strojka veka (S03E15)
2014 Karpov (TV seriál)
Něobchodimoje zlo (S03E17)
Pobeg (S03E11)
Lesnik (TV seriál)
Predatěl (S03E22)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vystrel v serdce (S09E02)
2013 Motylki (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
2008 Rozvědčíci - Poslední bitva (TV seriál)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kartěl niščich (S01E11)
Kamenskaja (TV seriál)
Illjuzija grecha (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky