foto

Paul Stanley

  • nar. 20.1.1952 (66 let)
    Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mnoho lidí ho nezná, ale skupinu ve které zpívá ano. Je to skupina Kiss. Paul Stanley Harvey Eisen, známější jako Paul Stanley se narodil 20.1. 1952 v New Yorku. Mezi jeho hudební vzory patří např: Led Zeppelin . Ve třinácti letech se začal zajímat o hudbu a hrát na kytaru.

Když mu bylo 17 potkal se s Genem Simmonsem a splečně založili kapelu Wicked Lester. V roce 1974 potkali bubeníka Petera Crisse a kytaristu Ace Frehleyho. Kapela si začala říkat KISS. Paul hraje v masce Starchild (hvězdné dítě). Mezi úspěšné hity této skupiny patří např: I Was Made For Lovin' You, Crazy Night, Detriot rock city atd.

Stanley je dvakrát ženatý a má tři děti. 5.10 2009 vychází Kissákům nové CD s názvem SONIC BOOM.

Ondra "Andersis" Vinkler

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kiss (TV film)
Proč právě on?
2015 Scooby-Doo a skupina Kiss
2012 Epic School Battle
2008 Metál a Rock
2005 Kiss: Rock the Nation - Live
2002 Kiss: Animalize
Kiss: Live in Las Vegas
2000 Kiss: The Last Kiss (TV film)
1999 Detroit Rock City
1993 Kiss: Konfidential
1978 KISS Meets the Phantom of the Park (TV film)

TV seriály

2002 Griffinovi (TV seriál)
Cesta do Evropy (S03E20)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E16)
1998 Milénium (TV seriál)
...Thirteen Years Later (S03E05)

Dokumentární

2018 KISS vs. MCZ: The Movie
2015 Scorpions - Forever and a Day
2014 Kissáci a fotbalový rokenrol (TV seriál)
2008 Proboha!
2004 KISS Loves You
Kiss - Love Gun: Live At River Plate Stadium, Argentina 1999 (koncert)
2003 Kiss Symphony (koncert)
2001 Kiss: Beyond the Makeup (TV film)
1998 Kiss: The Second Coming
1996 Unplugged: Kiss (koncert)
1994 KISS My A**: The Video
1988 The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years
1975 Kiss: Hotter Than Hell Tour (koncert)

TV pořady

2011 Akvária na míru (TV pořad)
2003 The Best Hit USA (TV pořad)
1994 American Bandstand's Teen Idol (TV pořad)
1987 Rockstop! (TV pořad)
1980 Fridays (TV pořad)

Hudební videoklipy

1998 Kiss - Psycho Circus (hudební videoklip)
1997 Kiss - Shout It Out Loud (hudební videoklip)
1992 Kiss - Domino (hudební videoklip)
Kiss - Every Time I Look At You (hudební videoklip)
Kiss - I Just Wanna (hudební videoklip)
Kiss - Unholy (hudební videoklip)
1991 Kiss - God Gave Rock 'n' Roll To You II (hudební videoklip)
1990 Kiss - Forever (hudební videoklip)
Kiss - Rise To It (hudební videoklip)
1989 Kiss - Hide Your Heart (hudební videoklip)
1988 Kiss - (You Make Me) Rock Hard (hudební videoklip)
Kiss - Let's Put The X In Sex (hudební videoklip)
1987 Kiss - Crazy Crazy Nights (hudební videoklip)
Kiss - Reason To Live (hudební videoklip)
Kiss - Turn On The Night (hudební videoklip)
1985 Kiss - Tears Are Falling (hudební videoklip)
Kiss - Uh! All Night (hudební videoklip)
Kiss - Who Wants To Be Lonely (hudební videoklip)
1984 Kiss - All Hell's Breakin' Loose (hudební videoklip)
Kiss - Heaven's On Fire (hudební videoklip)
1983 Kiss - Lick It Up (hudební videoklip)
1982 Kiss - I Love It Loud (hudební videoklip)
1981 Kiss - A World Without Heroes (hudební videoklip)
1980 Kiss - Shandi (hudební videoklip)
Kiss - Talk To Me (hudební videoklip)
1979 Kiss - I Was Made For Lovin' You (hudební videoklip)
Kiss - Sure Know Something (hudební videoklip)
1976 Kiss - Hard Luck Woman (hudební videoklip)
Kiss - I Want You (hudební videoklip)
Kiss - Love 'Em and Leave 'Em (hudební videoklip)
1975 Kiss - C'mon and Love Me (hudební videoklip)
Kiss - Rock and Roll All Nite (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace