foto

Morteza Tavakoli

  • nar. 22.3.1982 (36 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Teheránská tabu
2008 Das jüngste Gericht (TV film)
1998 Slidin' - Alles bunt und wunderbar
1991 I Love Vienna

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
Janus (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Another Glorious Day
2007 Prince Among Slaves

TV pořady

2005 Dancing Stars (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace