foto

Llum Barrera

  • nar. 30.11.1968 (49 let)
    Alcúdia, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 La llamada
2008 Deník nymfomanky
2005 Princezny

TV seriály

2015 Cites (TV seriál)
Seis hermanas (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
2008 Zoo (TV seriál)
2007 Cuestión de sexo (TV seriál)
2005 Aída (TV seriál)
2003 Código fuego (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
Una nueva vida (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Jacinto Durante, representante (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
La memòria dels Cargols (TV seriál)
Vértigo (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)

Dokumentární

2004 Miradas 2 (TV seriál)

TV pořady

2006 Nada x aquí (TV pořad)
2005 La azotea de Wyoming (TV pořad)
XIX premios Goya (TV pořad)
2004 VII premios Max de las artes escénicas (TV pořad)
XIII premios unión de actores (TV pořad)
1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace