foto

Alexej Rozin

  • nar. 4.2.1978 (41 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jaga. Košmar ťomnogo lesa
Něbo izmerjajetsja miljami
2018 Ať je Líza!
2017 Nemilovaní
Znak
2014 Leviatan
Něvidimki
2012 Poka noč ně razlučit
2011 Jelena
Sobiratel pul
2009 Vlček
2007 Medvěžja ochota

TV seriály

2018 Pekar i krasavica (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Zamuž posle vsech (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
2012 V zone riska (TV seriál)
2011 Advokat (TV seriál)
Nědopustimaja samooborona (S07E02)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Popolam (S02E22)
Rasplata (S02E06)
Miloserdije (S02E04)
další epizody (4)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Dělo Tureckogo (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky