foto

Devery Jacobs

  • nar. 8.8.1993 (26 let)
    Kahnawake, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Blood Quantum
2018 The Lie
2017 Another WolfCop
2016 Půlnoční slunce
The Land of Rock and Gold
2013 Smrtící Slunce (TV film)
Verše pro démony
2008 South of the Moon

TV seriály

2019 The Order (TV seriál)
Američtí bohové (TV seriál)
Muninn (S02E03)
House on the Rock (S02E01)
Cardinal (TV seriál)
Roman & Irena (S03E02)
Sam (S03E01)
2015 This Life (TV seriál)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
(Dead) Girls Just Wanna Have Fun (S03E02)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 The Shadow
2017 Rae

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace