foto

Matt Czuchry

  • nar. 20.5.1977 (42 let)
    Manchester, New Hampshire, USA

Biografie

Matt se narodil 20. května 1977. Vyrostl na farmě v Tennessee. Jeho otec je profesor, má tři starší sourouzence, dva bratry a sestru.

V roce 1999 promoval s vyznamenáním v Charlestonu v Jižní Karolíně, kde byl kapitánem tenisového týmu a hrál za NCAA (Národní vysokoškolská sportovní asociace). Hrál také v tamní vysokoškolské divadelní společnosti, kde vyhrál cenu "Mr. College of Charleston 1998". Díky podpoře ze strany jeho rodiny se mohl dále věnovat tomu, co ho bavilo nejvíc – herectví.

Zúčastnil se soutěže na vyhledávání talentu a díky jeho úspěchu v ní si ho všiml Christian Kaplan z Twentieth Century Fox a pozval ho do Los Angeles. Od té doby se objevuje zejména v seriálech - například Machři a Šprti, Young Americans, Jake 2.0, The Practice a Sedmé nebe.

Mohli jste ho vidět ve filmech Uhoď ji, je to Francouzka! a v Eight Legged Freaks po boku Davida Arquetta. Čeští diváci (zejména divačky) si jej určitě pamatují v roli Logana Huntzbergera v seriálu Gilmorova děvčata. Hostoval také v novém seriálu Veronica Mars.

Když nepracuje, rád hraje basketball.

Pavla "widla" Vidličková

Herecká filmografie

Filmy

2010 The 19th Wife (TV film)
2009 I Hope They Serve Beer in Hell
2005 Dark Shadows (TV film)
2004 Tanec při měsíci
2003 Advantage Hart
Jake 2.0: The Tech (TV film)
2002 Midsummer Night's Rave, A
Pavoučí teror
Swimming Upstream
Uhoď ji, je to Francouzka!

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Epizoda 14 (S03E14)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 12 (S03E12)
další epizody (28)
2018 Doktoři (TV seriál)
The Dance (S02E09)
Heart in a Box (S02E08)
Trial & Error (S02E07)
další epizody (23)
2016 Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Fall (E04)
Summer (E03)
Spring (E02)
další epizody (4)
Dobrá manželka (TV seriál)
Konec (S07E22)
Verdikt (S07E21)
Večírek (S07E20)
další epizody (12)
2015 Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
Profilování (S07E09)
Omezení svobody (S07E08)
další epizody (22)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Sticky Content (S06E09)
Red Zone (S06E08)
další epizody (22)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
Whack-a-Mole (S05E09)
The Next Month (S05E08)
další epizody (21)
2012 Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
A Defense of Marriage (S04E09)
Here Comes the Judge (S04E08)
další epizody (21)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Kde se stala chyba (S03E11)
Kurz rodičovství (S03E10)
Povel k palbě (S03E09)
další epizody (24)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Devět hodin (S02E09)
Hlasová schránka (S02E08)
Průšvihářky (S02E07)
další epizody (22)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Plavec se topí (S01E10)
Trojka (S01E09)
Nepřipravená (S01E08)
další epizody (10)
2007 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Šťastnou cestu (S07E22)
Dokud to neprolomíme (S07E21)
Lorelai, Lorelai (S07E20)
další epizody (12)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Ztracený a znovu nalezený (S03E04)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Na kordy (S07E10)
Pleťte, lidičky, pleťte! (S07E09)
Představuji vám Lorelai planetárium (S07E08)
další epizody (10)
2005 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nová a vylepšená Lorelai (S06E01)
Dům neznamená domov (S05E22)
Nepříjemné překvapení (S05E21)
další epizody (11)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Už zase další výročí (S05E10)
A je po večírku (S05E08)
Skok do neznáma (S05E07)
další epizody (5)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 Opposite Sex (TV seriál)
Young Americans (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Máme elán (E09)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2010 Education of Alicia Florrick: Making Season One, The

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(24)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace