foto

Jan Frid

  • nar. 31.5.1908
    Krasnojarsk, Ruské impérium
  • zem. 21.12.2003 (95 let)
    Stuttgart, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Tarťuf (TV film)
1989 Don Sezar de Bazan (TV film)
1981 Silva (TV film)
1980 Blagočestivaja Marta (TV film)
1979 Letučaja myš (TV film)
1978 Sobaka na seně (TV film)
1972 Rozloučení s Petrohradem
1967 Zeljonaja kareta
1964 Vesennije chlopoty
1957 Bouře nad Baltem
1956 Cesta pravdy
1955 Večer tříkrálový
1940 Návrat
1939 Chirurgija

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Tarťuf (TV film)
1989 Don Sezar de Bazan (TV film)
1981 Silva (TV film)
1980 Blagočestivaja Marta (TV film)
1979 Letučaja myš (TV film)
1978 Sobaka na seně (TV film)
1955 Večer tříkrálový

Herecká filmografie

Filmy

1989 Don Sezar de Bazan (TV film)