foto

David Bruckner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Ritual
2015 Southbound
2014 Intrusion
2012 V/H/S
2011 Talk Show
2007 Neznámý signál

Hudební videoklipy

2013 All the Time (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 SiREN - původní scénář
2015 Southbound
2012 V/H/S
2007 Neznámý signál

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Southbound

Dokumentární

2008 Romy Schneider - Eine Frau in drei Noten (TV film)

Herecká filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace