foto

Curt Lowens

  • nar. 17.11.1925
    Allenstein, East Prussia, Německá říše
  • zem. 8.5.2017 (91 let)
    Beverly Hills, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 She Wants Me
2009 Andělé a démoni
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
2006 Ray of Sunshine
2005 Cutter
1998 Mág Houdini (TV film)
1997 Emissary: A Biblical Epic, The
River Made to Drown In
1995 Aurora: Operace přerušena
1994 Neviditelný: Kronika Benjamina Knighta
1993 Mandroid
Necronomicon
1992 Hlídka v Ardenách
1991 Paid to Kill
The Last to Go (TV film)
1990 Night Children
Private War
1989 Rescue Force
1988 Smrtící diamant
1985 Wallenberg: A Hero's Story (TV film)
1983 Být či nebýt
Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
Thursday's Child (TV film)
V (TV film)
1982 Bytost
Help Wanted: Male (TV film)
Ohnivá liška
1981 Evita Perónová (TV film)
1980 The Secret War of Jackie's Girls (TV film)
1979 The Night Rider (TV film)
1978 Missile X - Geheimauftrag Neutronenbombe
1977 Druhá strana půlnoci
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
1975 Hindenburg
The Swiss Conspiracy
1973 Incident at Vichy (TV film)
Trader Horn
1972 Fireball Forward (TV film)
1971 Koncert pro Satana
1970 The Aquarians (TV film)
1969 Tajemství Santa Vittorie
1967 Kontrapunkt
Tobruk
1966 Roztržená opona
1963 Císařská Venuše
Veronský proces
1962 Čtyři neapolské dny
1961 Barabáš
Francis of Assisi
Lycanthropus
1960 Horalka

TV seriály

2013 Legit (TV seriál)
Hat Hair (S01E11)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
137 sekund (E03)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Děvčata z továrny (S02E02)
Pohotovost (TV seriál)
Where There's Smoke (S10E18)
1999 Křížová výprava (TV seriál)
Rescue 77 (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Hlas volajícího na poušti (2. část) (S01E20)
Hlas volajícího na poušti (1. část) (S01E19)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Příšery (TV seriál)
1987 Shell Game (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Agent Jack Dalton (S02E17)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Nebezpečný odpad (S03E13)
1984 Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Weekend (S01E21)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Dr. Wells Is Missing (S01E09)
M*A*S*H (TV seriál)
Všední den (S03E12)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)

Dokumentární

2015 Curt Lowens: A Life of Changes
2002 Expedice Bismarck (TV film)
1997 Long Way Home, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky