foto

Adéla Elbel

  • nar. 17.7.1981 (37 let)
    Havířov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Na Stojáka v kině

TV pořady

2018 Noční směna s Adélou (TV pořad) - mod.
2016 Comedy Club (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
1992 Medúza (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Svět podle Daliborka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace