foto

Charles Kearney

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Prolomit vlny
1994 Priest and the Pirate, The (TV film)
1989 Justice Game, The (TV film)
1985 Der Fehler des Piloten (TV film)
1984 Šťastný a veselý aneb zmrzlinu prosím!
1983 Místní hrdina
1979 Mourning Brooch, The (TV film)
1974 Haggard Falcon, The (TV film)
1973 Rituál

TV seriály

1992 Crime Story (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Shadow of the Stone (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Obchod se smrtí (S02E02)
1980 Mackenzie (TV seriál)
1978 The Standard (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Full House (TV seriál)
1971 Sunset Song (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace