foto

Takaja Kuroda

  • nar. 17.4.1965 (54 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Nacume júdžinčó: Ucusemi ni musubu
2016 Eiga Crayon Šin-čan: Bakusui! Jumemi World dai tocugeki
2014 Jamada-kun to 7 nin no madžo
Spo-čan taikecu: Jókai daikessen
2012 Ai no kusabi
Hvězdná pěchota: Invaze
2011 Spelunker-sensei
2010 Prism Magical: Prism Generations!
Tales of Symphonia: The Animation – Tethe'alla Hen
Tono to iššo
2009 AIKa Zero
Činjúki: Taró to jukai na nakamatači
2007 Appleseed Saga: Ex Machina
Meitantei Conan: Konpeki no Jolly Roger
Tales of Symphonia The Animation
Vexille 2077
2006 Mai-Otome Zwei
2004 Dai Jamato Zero gó
Steamboy

TV seriály

2018 Binan kókó čikjú bóei bu: Happy kiss! (TV seriál)
Future Card Buddyfight Batzz: All-Star Fight (TV seriál)
Jókai watch: Shadow Side (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
2017 Future Card Buddyfight Batzz (TV seriál)
Nanbaka (TV seriál)
2016 91 Days (TV seriál)
Durarara!!×2: Kecu (TV seriál)
Future Card Buddyfight DDD (TV seriál)
Joker Game (TV seriál)
Sekkō Boys (TV seriál)
Show by Rock!! # (TV seriál)
Udon no kuni no kin'iro kemari (TV seriál)
2015 Durarara!!×2: Ten (TV seriál)
Durarara!!×2: Šó (TV seriál)
Jamada-kun to 7 nin no madžo (TV seriál)
Military! (TV seriál)
Nindža Slayer From Animation (TV seriál)
Show by Rock!! (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
2014 Inari, konkon, koi iroha. (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
Rokudžóma no šinrjakuša!? (TV seriál)
Seikoku no Dragonar (TV seriál)
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda (TV seriál)
Toaru hikúši e no koiuta (TV seriál)
2013 Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
Gundam Build Fighters (TV seriál)
Kakumeiki Valvrave (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Btooom! (TV seriál)
Eureka Seven Ao (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Nacume júdžinčó ši (TV seriál)
Ozuma (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Čósoku henkei Gyrozetter (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Nacume júdžinčó san (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Ring ni Kakero 1: Sekai Taikai-hen (TV seriál)
Tono to iššo: Ippunkan gekidžó (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Bakugan Battle Brawlers: Gundalian Invaders (TV seriál)
Dance In The Vampire Bund (TV seriál)
Digimon Xros Wars (TV seriál)
Durarara!! (TV seriál)
Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (TV seriál)
Ring ni kakero 1: Shadow (TV seriál)
Sedm zlotřilců z cely 206 (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
Tono to issho: Ippunkan gekijō (TV seriál)
Uragiri wa boku no namae o šitteiru (TV seriál)
2009 Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Elementhunters (TV seriál)
Fairy Tail (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting – New Challenger (TV seriál)
Kamen Rider Decade (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Ristorante Paradiso (TV seriál)
Slap Up Party: Arad Senki (TV seriál)
Sora o kakeru šódžo (TV seriál)
Viper's Creed (TV seriál)
2008 Allison to Lillia (TV seriál)
Druaga no tó: the Aegis of URUK (TV seriál)
Golgo 13 (TV seriál)
Kurenai (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Noramimi (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)
Rocket Girls (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
2006 Bakegyamon (TV seriál)
Black Jack 21 (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Chocotto Sister (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Otogi Juushi Akazukin (TV seriál)
Red Garden (TV seriál)
Ring ni kakero 1: Ničibei kessen hen (TV seriál)
Starship Operators (TV seriál)
The Third: Aoi hitomi no šódžo (TV seriál)
2005 Black Cat (TV seriál)
Blood+ (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
Transformers Cybertron (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
Tóhai densecu Akagi: Jami ni maiorita tensai (TV seriál)
2004 Bakurecu tenši (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
Monster (TV seriál)
2003 Bobobóbo bóbobo (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Wolf's Rain (TV seriál)
2002 Dragon Drive (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace