foto

Michael A. Goorjian

  • nar. 4.2.1971 (49 let)
    Oakland, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čaroděj ze země lží (TV film)
2016 Punk's Dead
2014 Green Thumb
My Eleventh
2008 Around June
2007 Company Man (TV film)
2006 Broken
Mezi nebem a zemí
2005 Pomegranate
Tráva
2004 Happily Even After
Illusion
2003 Leisure
2002 Go for Broke
Mesmerist, The
2001 Amerikana
1999 Den života (TV film)
Doživotní šance
Here Lies Lonely
How to Get Laid at the End of the World
Invisibles, The
Němý svědek
Something More
1998 Art House
Povodeň
SLC Punk!
Screening
1995 Leaving Las Vegas
1994 David's Mother (TV film)
1993 The Flood: Who Will Save Our Children? (TV film)
1992 Chaplin
Navždy mladý
Newsies
1991 Never Forget (TV film)

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
Kdo lže, shoří v pekle (S02E02)
Code Black (TV seriál)
The Fifth Stage (S01E14)
2014 V utajení (TV seriál)
Unseen Power Of The Picket Fence (S05E03)
False Skorpion (S05E02)
Shady Lane (S05E01)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Vánoční mise (S02E08)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Temná komora (S05E08)
2005 Dr. House (TV seriál)
Nová generace (S01E18)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý chlapec (S03E16)
Alias (TV seriál)
Nokturno (S04E06)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
V kleci (S02E07)
2000 Správná pětka (TV seriál)
...That Ends Well (S06E24)
All's Well... (S06E23)
Falling Forward (S06E22)
další epizody (8)
1999 Správná pětka (TV seriál)
Otherwise Engaged (S05E25)
Stand by Me (S05E14)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Austin Space (S05E02)
Správná pětka (TV seriál)
Opposites Distract (S04E22)
1997 Správná pětka (TV seriál)
S'Wunnerful Life (S04E11)
You Win Some, You Lose Some (S03E25)
Life's Too Short (S03E14)
1996 Správná pětka (TV seriál)
Personal Demons (S03E07)
Short Cuts (S03E03)
Spring Breaks: Part 2 (S02E22)
další epizody (13)
1995 Správná pětka (TV seriál)
Grand Delusions (S02E10)
The Wedding (S02E09)
Best Laid Plans (S02E08)
další epizody (13)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Worth Waiting For (S01E04)
Sweet Justice (TV seriál)
Under Suspicion (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Proměna
2007 War Prayer, The
2004 Illusion
1997 Oakland Underground

Dokumentární

2007 Miluj svůj život

Host

TV pořady

1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky