foto

Jeffrey Robert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Moll Flandersová (TV film)
1990 Strike It Rich
Svět Eddie Wearyho (TV film)
1988 Úkryt Anne Frankové (TV film)
1984 Právě teď (TV film)

TV seriály

1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada na zámku Styles (S03E01)
1988 Hard Cases (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky