foto

Neill Barry

  • nar. 29.11.1965 (53 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Obchod s nevinností
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
1999 Milenci na horách
1997 Jak ta je úžasná
1991 Cesta života: Příběh Jill Irelandové (TV film)
1988 Slipping Into Darkness
1987 Osudná droga
1986 Joey
Žár
1985 O.C. a Stiggs
1984 Old Enough
1983 Amityville - Dům hrůzy
1980 Hero at Large

TV seriály

2010 Dr. House (TV seriál)
Uzavření (S06E16)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Napodobitel (S05E08)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Zelený hrob (S02E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
For the People (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Ohara (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace