foto

Lara Rossi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Iron Sky: The Coming Race
2017 Na jedné lodi
2015 Je těžké ji svést (TV film)
2014 You (Us) Me
2012 Joint Enterprise

TV seriály

2021 The Watch (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
The Dark in the Dark (E06)
další epizody (8)
2020 Flesh and Blood (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Můžu tě zničit (TV seriál)
Someone is Lying (E02)
Eyes Eyes Eyes Eyes (E01)
2019 Cheat (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Murder (TV seriál)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Walkers of Dembley (S01E02)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
Penalty (S03E11)
Enemy of the People (S03E10)
další epizody (12)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
The Team: Part One (S02E11)
The Long Way Home (S02E10)
další epizody (12)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
Life of Crime (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky