foto

Lara Rossi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Iron Sky: The Coming Race
2017 Na jedné lodi
2015 Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2014 You (Us) Me

TV seriály

2019 Cheat (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Murder (TV seriál)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Obscura (S03E12)
Penalty (S03E11)
Enemy of the People (S03E10)
další epizody (12)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
The Team: Part One (S02E11)
The Long Way Home (S02E10)
další epizody (12)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
Life of Crime (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky