foto

Juliette van Ardenne

  • nar. 10.10.1983 (36 let)
    Den Haag, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Divoká kočka
2014 IJspaard
2013 Bro's Before Ho's
De wederopstanding van een klootzak
2011 Hříšní lidé města Oss
New Kids Nitro
2007 Zoop v Jižní Americe
2006 Zoop v Indii
2005 Zoop v Africe

TV seriály

2019 Stanley H. (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2010 De meisjes van Thijs (TV seriál)
2004 Zoop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky