foto

Arťom Cypin

  • nar. 14.7.1969 (50 let)
    Öskemen, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Těsnota
2015 Bělaja bělaja noč
Pod elektrickými mračny
2008 Admirál
Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
Nirvana
2002 Zoluška v sapogach (TV film)
1998 Tělo budět predano zemle, a staršij mičman budět pět
1997 Upyr

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (E04)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Perevorot (E07)
Něpokornaja (TV seriál)
2016 Mata Hari (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Ukaz (S04E01)
Šaman (TV seriál)
Šaman, šaman (S03E16)
2015 Iščejka (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ženskaja dolja (S03E03)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Živaja voda (S02E28)
2013 Kovboj (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Zakaz (S02E05)
Doznavatěl (TV seriál)
Operacija (S02E30)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Tělefon doverija (S07E24)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Gop-stop (S10E10)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sobačja rabota (S08E21)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Něputěvaja (S02E15)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Mjagkaja lapa smerti (S01E01)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Podstavka (S01E21)
Dělo reportěra (S01E20)
Tretij sleva (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky