foto

Jana Kratochvílová

  • nar. 14.1.1953 (64 let)
    Zlín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Straka v hrsti
1982 Brehy nehy (TV film)
1981 Buldoci a třešně
1980 Trhák
1979 Hodinářova svatební cesta korálovým mořem

Dokumentární

2017 Pražský výběr v O2 Aréně (koncert)
2016 Zlatá lýra (TV seriál)
2013 ČT Live - Pražský výběr (koncert)
2008 13. komnata Jany Kratochvílové (TV film)
1998 Bigbít (TV seriál)

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
TGM: Talkshow Geni a Míši (TV pořad)
2013 Což takhle dát si VIP? (TV pořad)
Kdopak by se Čecha bál (TV pořad)
60 pečetí (TV pořad)
2008 Máte slovo (TV pořad)
2007 Burianův den žen (TV pořad)
Burianův den žen s Janou Uriel Kratochvílovou (TV pořad)
Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
2005 Silvestr 2005 (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
1980 Jak se vám líbí? (TV pořad)
1975 Kabaret U dobré pohody (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace