foto

Annie Leake

  • nar. 1.8.1928 (91 let)
    Staines, Middlesex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Man About the House
1973 Love Thy Neighbour
1970 It's the Only Way to Go

TV seriály

1985 The Bright Side (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1979 Kids (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
1974 Marty Back Together Again (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
1970 The Misfit (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Broaden Your Mind (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 The Bed-Sit Girl (TV seriál)
1962 Steptoe and Son (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
1960 Citizen James (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1957 Television World Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky