foto

Micuo Hamada

  • nar. 1.11.1943 (75 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Enkiri-mura: Deddo endo sabaibaru
2005 Iči rittoru no namida
Misora Hibari tandžó monogatari: Odeko to odeko ga bucukatte (TV film)
2003 Onsen wakaókami no sacudžin suiri 12 (TV film)
Onsen wakaókami no sacudžin suiri 13 (TV film)
1997 Ki no ue no sógjo
Šakkingu 2
1990 Donmai
1981 Nihon Firuhámoní monogatari: Hono'o no dai gogakušó
1980 Tenpjó no iraka
1978 Inubue
1977 Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo
1976 Dongurikko
Ošare daisakusen
1974 Karafuto 1945 Summer: Hjósecu no mon
Sandakan č. 8
1971 Jomigaeru daiči
1970 Fudži sančó
Hana no tokkótai: Á, senjú jo
Ičido wa ikitai onnaburo
1969 Araši no júšatači
Daimon: Džigoku no sakazuki
Hanahiraku musumetači
Namida de ii no
Namida no kisecu
1968 Burai jori daikanbu
Hana no koibitotači
Hošikage no hatoba
Seišun no kaze
Á, himejuri no tó
Šówa no inoči
1967 Kimi wa koibito
1966 Aišite aišite aišičatta no jo
Kazaguruma no aru mači
Seišun a go go
Seišun no otóri: Ai šite naite cuppašire
Taijó ga daisuki
Wataši, čigatte iru kašira
Ózora ni kanpai
1965 Ai šinagara no wakare
Joake no uta
Joccu no koi no monogatari
Miseinen: Zoku kjúpora no aru mači
Sabišiki wasure no uta
Seišun no otóri
Či to umi
Čiči to musume no uta
1964 Ai to ši o micumete
Asakusa no hi: Odoriko monogatari
Kaze to ki to sora to
Nakama tachi
Seidžuku suru kisecu
Uzušio
Wakakusa monogatari
Šiosai
Šucugeki
1963 Aoi sanmjaku
Dorodarake no džundžó
Habu no minato
Hikaru umi
Icudemo jume o
Izu no odoriko
Kemuri no ósama
Mašširoki Fudži no mine
Ore no senaka ni hi ga ataru
Samurai no ko
Ucukušii kojomi
Wakai Tókjó no jane no šita
Zkažené děvče
1962 Akai cubomi to široi hana
Asu no hanayome
Hitoribočči no futari da ga
Kjúpora no aru mači
Sajónara no kisecu
Ue o muite arukó
Zerosen kurokumo ikka
1961 Daišusse monogatari
Kono wakasa aru kagiri
Kusa wo karu musume
Ká-čan umi ga šitteru jo
Maiko no džókjó
Otona to kodomo no ainoko dai
Široi kumo to šódžo
1960 Garasu no naka no šódžo
Ucukušiki teikó
1955 Išigassen

TV seriály

1975 Akai Giwaku (TV seriál)
1972 Aian kingu (TV seriál)
1971 Daigaku imo monogatari (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace