foto

Stephen Michael Ayers

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mark Felt: Muž, který zradil
2007 List, The
Mr. Brooks
Na domácí půdě
2006 Činy a sláva 3: Rozdělení
2005 Činy a sláva 2
1999 Cena za zlomené srdce (TV film)
1997 Požehnaná jistota (TV film)
Ta zatracená kočka
1996 Věznice Andersonville (TV film)
1994 One of Her Own (TV film)
Spalující vášeň - Příběh Margaret Mitchellové (TV film)
1992 Mother's Right: The Elizabeth Morgan Story, A (TV film)
Válka v ulici (TV film)
1990 Bouřlivé dny

TV seriály

2018 Volejte Saulovi (TV seriál)
Talk (S04E04)
2017 Underground (TV seriál)
Whiteface (S02E05)
Things Unsaid (S02E02)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Expenses (S03E07)
Off Brand (S03E06)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 53 (S05E01)
2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
And She Was (S03E06)
Longmire (TV seriál)
One Good Memory (S05E02)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Kořen všeho zla (S02E03)
2012 Nashville (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2000 Dawsonův svět (TV seriál)
Northern Lights (S03E13)
Barefoot at Capefest (S03E11)
1996 Savannah (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Zlaté časy (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace