foto

Zofia Domalik

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čas jít
Milczenie Polskich Owiec
2014 Město 44

TV seriály

2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 7 (S06E07)
2008 Czas honoru (TV seriál)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace