foto

Zofia Domalik

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milczenie Polskich Owiec
Čas jít
2014 Město 44

TV seriály

2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 7 (S06E07)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Wezwanie (S06E01)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Znak Rosenfarba (S04E07)
Nowy świadek (S04E06)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace