foto

Eryk Kulm

  • nar. 19.10.1990 (29 let)
    Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Polot
2019 Mowa ptaków
Piłsudski
2017 Bodo
Čas jít
2014 Kameny na pevnost
2010 Mała matura 1947
2004 Šrámy

TV seriály

2020 Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 2 (E02)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S12E09)
Episode 2 (S12E02)
Episode 1 (S12E01)
2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
Uciekający pan młody (E07)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (9)
2018 Czarne lusterko (TV seriál)
69.90 (E03)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (7)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Pravda o Konstancii (E10)
Sebevrazi (E09)
Zlaté jablko (E08)
další epizody (10)
Druga szansa (TV seriál)
To ty (S04E10)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Szansa (S01E13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Matczyne serce (S15E06)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Sekret (S03E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ślepy los (S10E13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2011 Linia życia (TV seriál)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Dokumentární

2019 Marek Edelman ...i była miłość w Getcie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky