foto

Jacek Laskus

  • nar. 29.8.1951 (68 let)
    Varšava, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Offer and Compromise
2017 Shot
2010 Psáno sarkasmem
2007 Golda's Balcony
2005 Poslední dobrá vyhlídka
2003 Frankie and Johnny Are Married
2001 Blbec v Americe
Frank's Last Dance
2000 Brutal Truth
Na nepřátelské půdě (TV film)
1999 Ďáblova čísla (TV film)
1998 Vojákova milenka
1997 The Garden of Redemption (TV film)
Zlaté pobřeží (TV film)
1996 Jak zachránit prezidenta
1995 Tvář z obálky
1994 Zóna soumraku (TV film)
1993 Zaslepený (TV film)
1992 Opačné pohlaví
Pohyblivý písek: Není úniku (TV film)
1991 Špatné chování (TV film)
1989 Incident na temné řece (TV film)
Otčím 2
1988 Circus (TV film)
Vojenský soud se vzbouřenci z lodi Caine (TV film)
1987 Invisible Thread (TV film)
Návraty
Srdce
1986 Parting Glances

TV seriály

2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Beginning (S01E22)
The Chinese Wall (S01E21)
Shelter (S01E20)
další epizody (11)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Home (S01E11)
Loyalties (S01E10)
The Funnies (S01E09)
další epizody (11)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lidská tvář dat
1999 Choke
1997 Colors Straight Up
1995 Pocahontas: The Musical Tradition Continues (TV film)
1993 It Was a Wonderful Life
1992 Cousin Bobby
1990 Red Hot and Blue (TV film)
1984 Far From Poland

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky