foto

Ned Rolsma

  • nar. 11.10.1979 (38 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Bez jakýchkoliv otázek (S09E07)
Něco nového (S08E24)
Kapela, nebo DJ? (S08E13)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Chcete být kmotrem? (S08E04)
Záhady tajemna (S07E13)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ale, zlato... (S06E15)
Poslední slova (S06E14)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rvačka (S04E10)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Arrivederci, Fiero (S02E17)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Břicho plné krocana (S01E09)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)

Dokumentární

2003 Wild West Tech (TV seriál)

TV pořady

2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace