foto

Conor Boru

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dagenham
Hold the Dark
2017 Amy and Sophia
My Name Is Lenny
Rise of the Footsoldier 3
2016 Kill Kane
Showtime
2015 If It Bleeds It Leads
2013 Thor: Temný svět
2012 Every Man for Himself

TV seriály

2015 Mutt & Stuff (TV seriál)

Dokumentární

2016 Americké monstrum (TV seriál)
2015 Konspirace (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Forever Eddie
2016 Showtime
2013 Lost & Found

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 Forever Eddie
2016 Showtime

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky